Gasztrofitnesz in the ROOM

Mandulás- narancsos császármorzsa

császármorzsa

 

Gyerekkorom óta nem ettem császármorzsát… merthogy jesszus, hát az meg mennyire hizlal már: cukros, lisztes, olajos… pffff, szentségtörés, egyenesen fitneszrémálom!

Hát ezt figyeljétek!

Brutál finom! Sokkal finomabb, mint a rendes…már amennyire emlékszem… és sokkal egészségesebb, a legjobb reggeli! És azt mondtam már, hogy mennyire finom?….

 

Hozzávalók:

1 egész tojás

20 g darált mandula (kicsit darabosra, ne teljesen lisztszerűre, mert úgy picit ropogni fog, és az olllyan jó)

1 ek szójafehérje izolátum (vagy bármilyen fehérjepor)

1 ek kókuszliszt

2 ek facsart narancs

édesítő

 

Elkészítés:

Összekeverem a hozzávalókat, és serpenyőbe egyengetem. Megpirítom mindkét oldalát, nem baj, ha elszakad, mert utána úgyis galuskákra szaggatom a fakanállal, és még picit pirítom.

 

Tápanyagtartalom( én kétszerre ettem meg ezt az adagot):

Kcal: 270

F: 24,5 g

Ch: 5,9 g

Zs: 15,1 g

 

Ízesített natúr joghurttal szeretem a legjobban ( édesítő, 1 ek facsart narancs), de lehet rá rakni cukormentes lekvárt, gyümölcsöket, stb..

 

Ezentúl itt találod a legújabbak receptjeimet : https://lowcarblab.cafeblog.hu/

 

Andi aláírás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Gasztrofitnesz in the ROOM says:

    Persze, simán, szerintem akár másmilyet is,zablisztet pl, csak valószínű ebből a kettőből a legfinomabb:)

  2. csotomatte says:

    Szia!
    Szuper jó ez a recept! Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted a kókuszliszt helyett lehet gesztenyelisztet használni?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLC. oldalra!