Gyerekkorom óta nem ettem császármorzsát… merthogy jesszus, hát az meg mennyire hizlal már: cukros, lisztes, olajos… pffff, szentségtörés, egyenesen fitneszrémálom!
Hát ezt figyeljétek!
Brutál finom! Sokkal finomabb, mint a rendes…már amennyire emlékszem… és sokkal egészségesebb, a legjobb reggeli! És azt mondtam már, hogy mennyire finom?….
Hozzávalók:
1 egész tojás
20 g darált mandula (kicsit darabosra, ne teljesen lisztszerűre, mert úgy picit ropogni fog, és az olllyan jó)
1 ek szójafehérje izolátum (vagy bármilyen fehérjepor)
1 ek kókuszliszt
2 ek facsart narancs
édesítő
Elkészítés:
Összekeverem a hozzávalókat, és serpenyőbe egyengetem. Megpirítom mindkét oldalát, nem baj, ha elszakad, mert utána úgyis galuskákra szaggatom a fakanállal, és még picit pirítom.
Tápanyagtartalom( én kétszerre ettem meg ezt az adagot):
Kcal: 270
F: 24,5 g
Ch: 5,9 g
Zs: 15,1 g
Ízesített natúr joghurttal szeretem a legjobban ( édesítő, 1 ek facsart narancs), de lehet rá rakni cukormentes lekvárt, gyümölcsöket, stb..
Ezentúl itt találod a legújabbak receptjeimet : https://lowcarblab.cafeblog.hu/
Persze, simán, szerintem akár másmilyet is,zablisztet pl, csak valószínű ebből a kettőből a legfinomabb:)
Szia!
Szuper jó ez a recept! Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted a kókuszliszt helyett lehet gesztenyelisztet használni?